google.com, pub-2557206291112451, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Släktforskning för noviser: juli 2014

En blogg om släktforskning som är helt oberoende från de stora kommersiella sajterna och är rankad som en av de bättre av flera bedömare. Om du är nybörjare som släktforskare eller funderar på att börja släktforska kanske du kan ha nytta av mina vedermödor och glädjeämnen. Jag kommer att ta upp sådant som jag tycker har varit svårt som nybörjare i släktforskning. Jag kommer också att tipsa om program och websidor jag har haft nytta av, men också berätta om min egen släktforskning.

tisdag 8 juli 2014

Jubileumserbjudande till alla släktforskare


Släktforskning för novisers Facebookgrupp har just passerat 3000 medlemmar och det måste vi fira med ett alldeles fantastiskt erbjudande till alla släktforskare.

Från och med idag och två veckor framåt kommer alla som har kört fast i sin släktforskning eller behöver råd att helt gratis få hjälp av 3000 oerhört kunniga och hjälpsamma släktforskare. Det enda man behöver göra är att bli medlem i gruppen Släktforskning för noviser. Svar på dina frågor får du oftast inom några timmar. Om du är mer erfaren kan du hjälpa till att svara på andras frågor.

Det är emellertid inte nog med det. Alla får också tillgång till en NYBÖRJARKURS i släktforskning helt gratis under vår jubileumsperiod – det är bara att besöka denna adress och börja studera. Dessutom kan du på samma blogg, som för övrigt också heter Släktforskning för noviser, läsa mer än 300 artiklar om släktforskning fullständigt utan kostnad. Om du har något att berätta från din egen forskning kan du till och med få bli gästbloggare och berätta för andra. Du kommer att ha sällskap med över 40 000 unika besökare årligen på den sidan.

Förutom allt detta kan du följa hundratals länkar till intressanta bloggar, databaser och andra resurser på Internet som kommer att underlätta din släktforskning.

OJDÅ! Ni har alldeles rätt – "...tänkte inte på det" - allt detta har ju alla tillgång till hela tiden så det blir ju ingen jubileumsgåva värt namnet. MEN VI KAN VÄL FIRA ÄNDÅ - och varför inte dela den här artikeln så ännu fler får reda på vad vi håller på med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...